6 Kasım 2016 Pazar

Online Hgs Bakiyesi Yükleme

Bunun için gelişmiş güvenlik duvarları ve Ssl sertifikaları kullanılmaktadır. Bankaların sunduğu alt yapı ise, özel iştiraklere ait sitelerde kullanılabilen Online Hgs Yükleme sisteminin temelini teşkil etmektedir. Aynen vergi öder veya alışveriş yapar gibi, hgs yüklemesi yapabilir veya cezalarınızı ödeyebilirsiniz.
7 gün ve 24 saat kullanarak ödeme yapabilir ve hiçbir cezayla karşılaşmaya bilirsiniz. Bunun için öncelikle yapmanız gereken bir etiket sahibi olmaktır. Tüm Pttlerden ve Karayolları tarafından görevlendirilen bayilerden Hgs etiketinizi aldıktan sonra Online Hgs Yükleme kanallarını kullanarak ödeme yapabilir ve cezaya muhatap olmazsınız. 
 Akbank internet şubesi, Akbank ATM’leri ve dilerseniz Akbank gişelerinden Akbank Hgs Yükleme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kredi kartınızı kullanarak hgs yükleme yapabilirsiniz. Ancak köprü ve otoyollardan nakit geçiş mümkün değildir,
Hgs ve diğer adıyla Türk Telekom Mobil değil, tüm online bakiye yükleme yöntemine geçmiştir. Bu yöntemde HGS,OGS şirketi merkezine bağlı bir online sistem aracılığıyla ödeme noktasından girilen talimat saniyeler içinde hatta yükleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder